Verzenden en retourneren

Op deze pagina vind je informatie over het verzenden en retourneren van je bestelling bij Dakmaterialen Achterhoek.

Franco levering vanaf € 750

Doe je een bestelling van € 750,00 of meer, dan betaal je geen verzendkosten voor standaard verzending. Bestel je voor een bedrag onder de € 750,00? Dan betaal je € 49,95 verzendkosten voor Nederland. Ongeacht de grootte van je bestelling of het aantal pakketten waaruit je bestelling bestaat.

Standaard verzendingen worden in veel gevallen verstuurd met onze vervoerder A. Roemaat Transport B.V. Daarnaast bezorgen we zendingen ook met eigen vervoer.

Dakmaterialen laten bezorgen

Als je op werkdagen bij ons voor 12:00 bestelt leveren we jouw bestelling de volgende dag. 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

We doen ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Producten die we op voorraad hebben, versturen we daarom nog dezelfde werkdag*. Let op: voor een aantal producten geldt een langere levertijd.

Let op, we hebben (hoe graag we dit ook willen) geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging met onze bezorgpartner, maar zijn er vragen dan horen we graag van je.

Als je jouw bestelling met onze eigen bezorgservice versturen, mag je ervan uitgaan dat we jouw bestelling op de afgesproken tijd en plaats bezorgen.

* Bestel je op vrijdag na 12.00 uur? Dan kunnen we je pakket pas maandag versturen. Heb je dus haast? Bestel op vrijdag dan voor de zekerheid vóór 12.00 uur! Houd hier ook rekening mee bij feestdagen.

Wijzigen van adres

Wil je je adres aanpassen? Dan doe je dit heel gemakkelijk in jouw account.

Heb je een bestelling gedaan en bedacht je daarna ineens dat je je spullen toch liever op een ander adres wilt laten bezorgen? Geen probleem, kan iedereen overkomen! Neem contact op met onze klantenservice, dan gaan wij ons uiterste best doen om jouw zending alsnog op het gewenste adres te bezorgen.

Bezorging van grotere bestellingen

Als je een grote bestelling plaats, bijvoorbeeld enkele pallets dakmateriaal, dan nemen we contact met je op. We bespreken dan met je wanneer jouw bestelling geleverd kan worden en zullen dit doorgaans met onze eigen koeriersdienst bezorgen.

Meer informatie over de bezorging

Heb je nog meer vragen of de bezorging van jouw bestelling? Neem dan even per telefoon of mail contact met ons op.

Bestelling zelf afhalen

Je online bestelling bij ons op locatie afhalen? Dat kan natuurlijk. Zodra je bestelling klaarstaat, krijg je een bericht dat jouw bestelling klaarstaat.

Producten met levertijd

Als jouw product niet direct leverbaar is, staat dat duidelijk aangegeven onder de productafbeelding. We nemen contact met je op over de levertijd van deze producten.

Onze fysieke locatie

Je bestelling wacht op je op dit adres:

Dakmaterialen Achterhoek

Halseweg 9      
7054 BS Westendorp

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice.