Verzenden en retourneren

Op deze pagina vind je informatie over het verzenden en retourneren van je bestelling bij Dakmaterialen Achterhoek.

Franco levering vanaf € 750

Doe je een bestelling van € 750,00 of meer, dan betaal je geen verzendkosten voor standaard verzending. Bestel je voor een bedrag onder de € 750,00? Dan betaal je € 49,95 verzendkosten voor Nederland. Ongeacht de grootte van je bestelling of het aantal pakketten waaruit je bestelling bestaat.

Standaard verzendingen worden in veel gevallen verstuurd met onze vervoerder A. Roemaat Transport B.V. Daarnaast bezorgen we zendingen ook met eigen vervoer.

Dakmaterialen laten bezorgen

Als je op werkdagen bij ons voor 12:00 bestelt leveren we jouw bestelling de volgende dag. 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

We doen ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Producten die we op voorraad hebben, versturen we daarom nog dezelfde werkdag*. Let op: voor een aantal producten geldt een langere levertijd.

Let op, we hebben (hoe graag we dit ook willen) geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging met onze bezorgpartner, maar zijn er vragen dan horen we graag van je.

Als je jouw bestelling met onze eigen bezorgservice versturen, mag je ervan uitgaan dat we jouw bestelling op de afgesproken tijd en plaats bezorgen.

* Bestel je op vrijdag na 12.00 uur? Dan kunnen we je pakket pas maandag versturen. Heb je dus haast? Bestel op vrijdag dan voor de zekerheid vóór 12.00 uur! Houd hier ook rekening mee bij feestdagen.

Wijzigen van adres

Wil je je adres aanpassen? Dan doe je dit heel gemakkelijk in jouw account.

Heb je een bestelling gedaan en bedacht je daarna ineens dat je je spullen toch liever op een ander adres wilt laten bezorgen? Geen probleem, kan iedereen overkomen! Neem contact op met onze klantenservice, dan gaan wij ons uiterste best doen om jouw zending alsnog op het gewenste adres te bezorgen.

Bezorging van grotere bestellingen

Als je een grote bestelling plaats, bijvoorbeeld enkele pallets dakmateriaal, dan nemen we contact met je op. We bespreken dan met je wanneer jouw bestelling geleverd kan worden en zullen dit doorgaans met onze eigen koeriersdienst bezorgen.

Meer informatie over de bezorging

Heb je nog meer vragen of de bezorging van jouw bestelling? Neem dan even per telefoon of mail contact met ons op.

Bestelling zelf afhalen

Je online bestelling bij ons op locatie afhalen? Dat kan natuurlijk. Zodra je bestelling klaarstaat, krijg je een bericht dat jouw bestelling klaarstaat.

Producten met levertijd

Als jouw product niet direct leverbaar is, staat dat duidelijk aangegeven onder de productafbeelding. We nemen contact met je op over de levertijd van deze producten.

Retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt na 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je op dat moment gedaan hebt, inclusief eventuele standaardkosten voor de heenzending (met uitzondering van eventuele spoed toeslagen) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen na herroeping, van ons terug op jouw rekening. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. Wij rekenen voor de terugbetaling geen extra kosten. Wij mogen wachten met terug betalen tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je aangetoond hebt dat je de goederen hebt terug gezonden. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. De directe kosten voor de retour zending komen voor je eigen rekening.

(Let op: Wij vergoeden geen verzendkosten wanneer er op eigen initiatief een product retour wordt gezonden. Verzendkosten worden enkel vergoed wanneer een product na een gegronde klacht retour gezonden mag worden. Je ontvangt van ons hiervoor een verzendlabel die de verzendkosten dekt.)

Maatwerk producten zijn wettelijk uitgesloten van het herroepingsrecht. Speciaal naar instructies van de klant gemaakte producten, zoals een afgesneden rol dakmateriaal, vallen niet onder het herroepingsrecht en kunnen dus niet retour.

”Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.”


 

Het retour formulier kun je hier downloaden

Herroepingsformulier

U kunt hier het herroepingsformulier downloaden. Klik op deze link op het formulier te openen: Modelformulier

Om de retour zending snel en soepel af te handelen, vragen wij om bovenstaand formulier in te vullen inclusief kopie factuur en het rekeningnummer.

Ook vragen wij vriendelijk om een korte omschrijving bij te voegen met de reden van retourzending, zodat wij in de toekomst onze service kunnen optimaliseren.

Retouradres:

HWA-SHOP.nl B.V.
T.a.v. afdeling Retouren

Halseweg 9 
7054 BS Westendorp.

“Bent u niet tevreden met de afhandeling en u komt er samen met ons team niet uit? Dan kunt u het altijd voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u het voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).”      

Onze fysieke locatie

Je bestelling wacht op je op dit adres:

Dakmaterialen Achterhoek

Halseweg 9      
7054 BS Westendorp

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice.