Gratis verzending Bezorging in Nederland en België Advies van de professional A-merk dakmaterialen

Onze webshop Dakmaterialen Achterhoek is live!

Vanuit het Achterhoekse Westendorp leveren wij topkwaliteit dakmaterialen door heel Nederland.

Wij zijn Dakmaterialen Achterhoek, groothandel en webshop in dakmaterialen. Wij leveren met onze nieuwe webshop enkel kwaliteitsproducten op het gebied van dakmaterialen. Bent u als dakdekker, installateur of particulier op zoek naar bitumen, EPDM, PVC dakbedekking, isolatiemateriaal of andere dakmaterialen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bekende merken als Resitrix, IKO, Hertalan en Renolit, hebben wij een kwalitatief top assortiment. Van de Resitrix en Hertalan EPDM zijn wij zelfs preferred dealer!

Onze webshop komt voort uit een familiebedrijf met een lange geschiedenis op het gebied van dakbedekking. Dakmaterialen Achterhoek is opgezet door twee broers. Onze familie is al decennialang werkzaam in de wereld van daken en goten. De passie van onze ouders voor dit vak hebben wij overgenomen en we zijn zeer gemotiveerd om dit verder uit te bouwen.

Wij leveren door heel Nederland. Vandaag voor 12 uur besteld, is morgen in huis. In een groot deel van de Achterhoek kunnen wij met onze spoedservice waar nodig dezelfde dag nog bezorgen. Wilt u zakelijk bestellen? Dan kan één van onze vertegenwoordigers u adviseren. Ook bieden we scherpe prijscondities wanneer we een langere samenwerking aangaan.

Klik hier om een account aan te maken.

Wij kunnen hierbij putten uit meer dan twintig jaar ervaring. Wij zijn ermee opgegroeid, weten wat kwaliteit op het gebied van dakmaterialen betekent én wat u als verwerker nodig heeft om succesvol te kunnen zijn. Wij helpen u dan ook graag op weg naar ons gezamenlijke doel: mooie daken in heel Nederland!