Hertalan

Hertalan
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 32

Pagina
per pagina
 1. Susta-Vent Kabeldoorvoer Hertalan Easy Cover ø 90
  Normale prijs € 62,86 Speciale prijs € 47,50
 2. Ecoflox Hertalan Easy Cover met bevestigingsflens Ø 75
  Normale prijs € 33,12 Speciale prijs € 28,75
 3. HERTALAN® EASY STICK GS STROKEN 50 cm breed
  Normale prijs € 12,35 / m Speciale prijs € 10,72 / m Prijs per m, afnamegrootte 20 m per rol Vanaf € 9,49 / m
 4. HERTALAN® EASY STICK GS STROKEN 40 cm breed
  Normale prijs € 9,88 / m Speciale prijs € 8,58 / m Prijs per m, afnamegrootte 20 m per rol Vanaf € 7,59 / m
 5. HERTALAN® EASY STICK GS STROKEN 30 cm breed
  Normale prijs € 7,41 / m Speciale prijs € 6,43 / m Prijs per m, afnamegrootte 20 m per rol Vanaf € 5,69 / m
 6. Ecoflox Hertalan Easy Cover met bevestigingsflens Ø 95
  Normale prijs € 34,85 Speciale prijs € 30,25
 7. EPDM Koffer PROLINE
  € 99,95
 8. KS 96 Koker 290 ml
  Normale prijs € 11,63 / st. Speciale prijs € 10,09 / st.
 9. KITSPUIT 225 MM SKELET
  € 5,95
 10. EPDM Koffer Doe-Het-Zelf set
  € 24,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 32

Pagina
per pagina

HERTALAN® EPDM Daksystemen

Met HERTALAN® EPDM Daksystemen kies je voor de beste kwaliteit dakbedekking. Of je het materiaal nu gebruikt op platte daken of hellingen, jij kunt ervan uitgaan dat je het juiste product hebt. De 60 jaar ervaring die HERTALAN® heeft weten zij als geen ander hoe je kwaliteit ontwikkeld. Dit geeft de verwerker de zekerheid van een goed product. Zo is het materiaal uiteraard bestendig tegen Uv-straling, ozon en andere weersinvloeden. Ook is het materiaal enorm elastisch en daardoor zeer flexibel. Het verwerken op de moeilijkste plaatsen wordt opeens veel gemakkelijker. Tevens goed om te weten is dat HERTALAN® door het Nederlandse certificeringsinstituut NIBE (Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie) met een DUBO certificaat en een Milieukeur (EPD-Environmental Product Declaration) gecertificeerd.

Belangrijkste eigenschappen van Hertalan EPDM daksystemen:

 • Materiaal gaat tientallen jaren mee
 • Verwerking zonder open vuur
 • Ecologisch verantwoord
 • Extreme rekbaarheid
 • NIBE & DUBO gecertificeerd
 • Bestand tegen de weersinvloeden
 • Meer dan 60 jaar ervaring in EPDM

EPDM wordt verwekt zonder open vuur

HERTALAN® vind het een belangrijke voorwaarde dat het materiaal zonder open vuur verwerkt kan worden. Hierdoor is het risico op brand geminimaliseerd en kun jij als verwerker veel veiliger werken. HERTALAN® systemen beschikken over meerdere technieken om een duurzame naadverbinding te realiseren, zonder dat je gebruik hoeft te maken van open vuur. De naadverbindingen worden gelegd d.m.v. een adhesive en sealant verbinding of met hete lucht (EW naadband). Op de dakbanen van HERTALAN® worden groene EW lasstroken aangebracht. Deze wordt met hete lucht onderling met elkaar verbonden. Voor gevel- en gebouwafdichting biedt het merk ook water- en luchtdichte oplossingen. Hiervoor worden de volgende producten ingezet: HERTALAN® EASY STICK GS.

HERTALAN is een Ecologisch verantwoord & Duurzaamheid product

HERTALAN® dakmateriaal is van zuivere EPDM en bevat geen gevaarlijke toevoegingen zoals vluchtige weekmakers, halogenen of zware metalen. Toch is het materiaal chemische bestand tegen talloze chemische emissies, vogelpoep en andere agressieve omgevingsinvloeden. Qua duurzaamheid zit het merk ook zeer goed. De duurzaamheid is namelijk goedgekeurd door het Nederlandse certificeringsinstituut NIBE (Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie) met een DUBO certificaat en een Milieukeur (EPD-Environmental Product Declaration) gecertificeerd.

Hotbonding techniek voor dakbedekking op maat

Door het gebruik van de Hotbonding techniek is het mogelijk om de EPDM banen door vulkanisatie onderling met elkaar te verbinden. Door deze techniek is HERTALAN® tevens een dakbedekkingssysteem dat nagenoeg in één keer kan worden afgedicht. Belangrijk is dat je tijdens de verwerking de juiste variabelen instelt, zodat er een gelijkmatige verbinding ontstaan. Denk hierbij aan de druk, tijd en exact ingestelde temperaturen.

Voordelen van HERTALAN® EASY COVER

HERTALAN® EASY COVER is een membraan daksysteem dat volledig op maat geleverd kan worden. Dit is mogelijk door de Hotbonding techniek die toegepast wordt op de dakbaan. Hierdoor is ieder dak op de juiste manier met de grootste precisie af te dichten. Hierdoor zijn ook veel minder handelingen nodig, wat weer tijd bespaart. Iedere dakconstructie wordt met deze techniek sneller en effectiever waterdicht. Het aantal naadverbindingen wordt tot een absoluut minimum beperkt, waardoor lekkage nagenoeg niet mogelijk is. Dit in combinatie met de besparing van tijd levert veel directe winst op. Het is dan ook vanzelfsprekend dat dit dakmateriaal veel wordt gebruikt op platte daken en op groene daken.Je mag van HERTALAN® EASYCOVER uiteraard verwachten dat het materiaal bestand is tegen veroudering, wat het gevolg is van de invloed van UV- en ozon belasting.

Tevens is de bewezen levensduur van EPDM meer dan 50 jaar!