EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking van Hertalan en Resitrix

EPDM is één van de meest duurzame soorten dakbedekking die te verkrijgen is. Ideaal voor nieuwbouw of renovatie. EPDM is goed te gebruiken voor bijvoorbeeld dat (platte) dak, garage, schuur bedrijfshal of veranda. Met de merken Hertalan en Resitrix bieden wij het hoogste segment EPDM dakbedekking. Met het membraan systeem Easy Cover van Hertalan heeft u een Europese EPDM die zich al meer dan 35 jaar bewezen heeft. Resitrix is de lasbare EPDM. Uniek in de markt! Wij zijn Prefered Dealer van beide merken en met onze decenia lange ervaring in EPDM heeft u aan ons de perfecte partner voor het kopen van EPDM dakbedekking. Tevens bieden wij concurrerende prijzen en snelle levering. Op werkdagen voor 12:00 besteld = volgende werkdag al in huis!

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 57

Pagina
per pagina
 1. RESITRIX SK-W Full Bond EPDM 10 x 1.0 mtr
  Normale prijs € 25,52 / m² Speciale prijs € 22,15 / m² Prijs per m², afnamegrootte 10 m² per rol Vanaf € 19,20 / m²
 2. HERTALAN® EASY STICK GS STROKEN 50 cm breed
  Normale prijs € 12,35 / m Speciale prijs € 10,72 / m Prijs per m, afnamegrootte 20 m per rol Vanaf € 9,49 / m
 3. HERTALAN® EASY STICK GS STROKEN 40 cm breed
  Normale prijs € 9,88 / m Speciale prijs € 8,58 / m Prijs per m, afnamegrootte 20 m per rol Vanaf € 7,59 / m
 4. HERTALAN® EASY STICK GS STROKEN 30 cm breed
  Normale prijs € 7,41 / m Speciale prijs € 6,43 / m Prijs per m, afnamegrootte 20 m per rol Vanaf € 5,69 / m
 5. RESITRIX CLASSIC EPDM 10 x 1.0 mtr
  Normale prijs € 25,08 / m² Speciale prijs € 21,77 / m² Prijs per m², afnamegrootte 10 m² per rol Vanaf € 18,87 / m²
 6. RESITRIX MB EPDM 10 x 1.0 mtr
  Normale prijs € 24,98 / m² Speciale prijs € 21,68 / m² Prijs per m², afnamegrootte 10 m² per rol Vanaf € 18,80 / m²
 7. RESITRIX SK P Partial Bond EPDM 10 x 1.0 mtr
  Normale prijs € 25,52 / m² Speciale prijs € 22,15 / m² Prijs per m², afnamegrootte 10 m² per rol Vanaf € 19,20 / m²
 8. KS 96 Koker 290 ml
  Normale prijs € 11,63 / st. Speciale prijs € 10,09 / st.
 9. --RESITRIX EPDM MIX pallet-- GRATIS 3 blik FG 35, 4 Resitrix HWA, 200 m²
  Normale prijs € 26,60 / m² Speciale prijs € 19,95 / m² Prijs per m², afnamegrootte 200 m² per pallet
 10. KITSPUIT 225 MM SKELET
  € 5,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 57

Pagina
per pagina

EPDM Dakbedekking

EPDM is een veelgebruikt materiaal voor het afdichten van verschillende daken. Zo kan het materiaal gebruikt worden voor zowel platte- al hellende daken. De merken EPDM die wij in onze webshop aanbieden zijn uitsluitend van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarom bieden wij enkel de merken Resitrix en Hertalan. Beide merken hebben zich veelvoudig bewezen en zijn niet te vergelijken met bijvoorbeeld EPDM uit de bouwmarkt. De EPDM kunnen wij uiteraard voor u op maat snijden. Ook is het mogelijk om standaard EPDM op rol te bestellen. 
 
Belangrijkste kenmerken EPDM
 
• Levensduur van tientallen jaren
• Bestand tegen UV licht 
• Goed bestand tegen weersinvloeden
• Rekbaar tot 400% 
• Hoge dichtheid waardoor water niet kan doordringen
• Gemakkelijk aan te brengen
• EPDM wordt zonder open vuur aangebracht
• EPDM is dunner dan bitumen en daardoor lichter

Lange levensduur met EPDM

Een groot voordeel van EPDM als dakbedekking is dat het materiaal een hele lange levensduur heeft. Wanneer het materiaal onder de juiste voorwaarden is aangebracht kan er een levenslange duur behaald worden! Dat betekent in de praktijk dat het materiaal meer dan 50 jaar mee gaat. In tegenstelling tot andere dakbedekkingen is dat erg lang. De levensduur is uitvoering getest door verschillende fabrikanten. Tijdens de testperiode is het materiaal blootgesteld aan verschillende, extreme weersomstandigheden. Zo is de EPDM getest bij hele hoge temperaturen. In Nederland wordt het steeds warmer, dus ook wordt het materiaal steeds warmer. Tijdens het testen is hier rekening mee gehouden. Dat geldt ook voor extreme koude temperaturen. Ook dan blijkt dat de EPDM goed bestand is en deze uitzonderingen gemakkelijk kan doorstaan. 

EPDM is bestand tegen UV licht

EPDM van Hertalan en Resitrix is goed bestand tegen de schadelijke invloeden van UV licht. Daarnaast is het materiaal ook bestand tegen de invloeden van ozon. Zowel UV licht als ozon kunnen het dakmateriaal flink beschadigen. Hierdoor zou het materiaal al na enkele jaren vervangen moeten worden. Dit geldt niet voor EPDM van Resitrix en EPDM. Doordat de EPDM van beide merken zo goed ontwikkeld zijn, is het mogelijk om minstens 50 jaar onderhoudsvrij te zijn. Dat betekent levenslang plezier van de EPDM. 

Wat is EPDM?

EPDM is een synthetisch rubber dat wordt gebruikt voor het afdichten van o.a. daken. EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Door het vermengen van deze stoffen krijg je uiteindelijk de dakbedekking zoals wij dit kennen. Aan dit mengel worden ook nog enkele andere stoffen toegevoegd dit voor de kwaliteit van het materiaal zorgen. 
 
EPDM is redelijk nieuw in de markt en wordt gezien als de moderne opvolger van bijvoorbeeld teer. De markt voor EPDM groeit dan ook erg hard en gelukkig zien we steeds meer kwalitatieve merken zoals Hertalan en Resitrix. EPDM is verkrijgbaar is verschillende breedtes. Wij kunnen iedere gewenste lengte voor jou op maat maken. Zo heb je altijd de juiste rol voor de juiste klus. 

EPDM kopen bij Dakmaterialen Achterhoek

Wij bieden enkel de beste EPDM die er te verkrijgen is. Zo weten we zeker dat jouw dakwerk van de hoogst haalbare kwaliteit is. Met de bekende merken Resitrix en Hertalan ga jij goed voorbereid van start. Als je bij ons voor 12:00 bestelt heb je de EPDM de volgende dag al in huis. Het is bij ons ook mogelijk om het materiaal dezelfde dag al geleverd te krijgen. Deze dienst geldt alleen in de Achterhoek met een straal van 25 kilometer rondom Doetinchem.