Gratis verzending Bezorging in Nederland en België Advies van de professional A-merk dakmaterialen

Icopal Universal®  POCB  7,50 m x 1,00 m

Icopal Universal® POCB 7,50 m x 1,00 m

Icopal Universal® SA  POCB  7,50 m x 0,50 m

Icopal Universal® SA POCB 7,50 m x 0,50 m

Icopal Universal® SA POCB 7,50 m x 1,00 m

Icopal Universal SA gebruik je als randafwerking bovenop Icopal Universal. Je brengt Universal SA met één laag aan als randstrook bij dakafwerkingen. Daarnaast gebruik je het product bij opgaand werk of als gootafwerking. Het zelfklevende materiaal aan de onderkant laat zich gemakkelijk aanbrengen. Belangrijk is dat deze ondergrond voorbehandeld is met Icopal SA Primer. De overlappen las je gemakkelijk met hete lucht.

Normale prijs € 21,12 / m² Speciale prijs € 18,33 / m² Prijs per m², afnamegrootte 7.5 m² per rol
Op voorraad
SKU
851002
Rol

Icopal Universal® SA POCB 7,50 m x 1,00 m

Zelfklevende POCB

Icopal Universal SA is prima in te zetten als afwerking van de rand en breng je aan bovenop Icopal Universal. Deze één laags afwerking is gemakkelijk te verwerken. De overlappingen las je simpel dicht met hete lucht. Hiermee zorgt je voor een perfecte afwerking. Goed om te weten is dat de maximale opstandhoogte 250mm is.

Je gebruikt Icopal Universal SA als randstrook voor brandveilig afwerken van details op de dakrand. Het dit materiaal kun je secuur en flexibel werken. Ook ideaal als afwerking van de goot.

Meer informatie
Verkoophoeveelheid7,5
Eenheid
VerpakkingRol
FlensMet
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan