Gratis verzending Bezorging in Nederland en België Advies van de professional A-merk dakmaterialen

Aluminium Kiezelbak ALKORPLAN PVC 60 x 100 x 450 mm 90˚

Aluminium Kiezelbak ALKORPLAN PVC 60 x 100 x 450 mm 90˚

Icopal Universal® SA  POCB  7,50 m x 1,00 m

Icopal Universal® SA POCB 7,50 m x 1,00 m

Icopal Universal® POCB 7,50 m x 1,00 m

Icopal Universal is een makkelijk te verwerken, één laags dakbedekking systeem met een minimale impact op het milieu. Het product kan worden gebruikt op alle dakconstructies zoals platte en hellende daken. Uiteraard is het materiaal zowel te gebruiken bij nieuwbouw als bij renovatie. De kwaliteitseisen bij de Universal zijn van het hoogste niveau. Zoals je mag verwachten voldoet het product aan de NEN 6050 vereisten en is het product dus geschikt voor brandveilig werken.

Normale prijs € 18,13 / m² Speciale prijs € 15,73 / m² Prijs per m², afnamegrootte 7.5 m² per rol
Op voorraad
SKU
851001
Rol

Icopal Universal® POCB 7,50 m x 1,00 m

Icopal Universal is van de beste kwaliteit POCB gemaakt en geschikt voor ieder dak. Je gebruikt het product zoals wel op een plat dak als op een hellend dak. Zoals je van een goed product mag verwachten kun je Icopal Universal gebruiken bij zowel nieuwbouw als bij renovatie. Het product bestaat uit een POCB-compound, wat versterkt is met glasvezel en polyester. Het resultaat is dat je een ijzersterk en beloopbaar dakbedekking systeem krijgt wat ook nog een zeer stabiel en flexibel is. Ander voordeel is dat je slechts één laag dakmateriaal hoeft te gebruiken voor het gewenste resultaat. De dakbedekking is slechts 3,2 millimeter dun, waardoor het verbruik aan grondstoffen per m2 erg laag is. De combinatie van kracht, flexibiliteit en laagdikte zorgt voor een soepele verwerking.

De kwaliteitseisen van Icopal Universal zijn hoog. Het materiaal voldoet aan alle voorwaarden die NEN 6050 stelt aan brandveilig werken op daken. Een groot voordeel is dat je het materiaal zonder open vuur aanbrengt. Er bestaat dus geen brandgevaar op het dak. Als je van plan bent om grote oppervlakken in één keer aan te brengen, kun je gebruik maken van de volautomatische, hogesnelheid lasautomaat van Icopal.

Voor het milieubewust bouwen is dit product ook zeker een aanrader. Naast de lage milieubelasting is het product volledig recyclebaar en wordt het materiaal geleverd met terugnamegarantie. Zo verspillen we samen niet onnodig materiaal.

Meer informatie
Verkoophoeveelheid7,5
Eenheid
VerpakkingRol
FlensMet
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan