Gratis verzending Bezorging in Nederland en België Advies van de professional A-merk dakmaterialen

Ecoflox PVC grijs met bevestigingsflens Ø 75

Ecoflox PVC grijs met bevestigingsflens Ø 75

Ecoflox Resitrix met bevestigingsflens Ø 75

Zoek je naar een afvoer van hoge kwaliteit die gemakkelijk en snel te installeren is? Wil je 10 jaar garantie en is je vereiste dat de afvoer 100% brandveilig moet zijn volgens NEN 6050? Deze afvoer is op unieke wijze geassembleerd en zonder gebruik van lood te installeren. Dankzij het gebruik van geanodiseerd aluminium heb je geen last van corrosiewater. Een ander voordeel van het gebruik van dit aluminium is dat er een probleemloze combinatie met koperen en zinken standleiding mogelijk is.  

Normale prijs € 33,12 Speciale prijs € 28,75
Op voorraad
SKU
111001
  • Koop 12 voor € 25,17 en bespaar 24%

Resitrix met bevestigingsflens Ø 75

De Ecoflox is een kwalitatieve afvoer met verschillende duurzame eigenschappen. Het product is zo gemaakt dat jij snel en gemakkelijk je werk kunt doen. Geen gedoe, maar makkelijke installatie en eigenschappen waar je echt wat aan hebt. Zie hieronder de belangrijkste voordelen van deze afvoer.

 

Belangrijkste voordelen van Ecoflox:

 

  • Product is op unieke wijze geassembleerd
  • Is absoluut zonder gebruik van lood te installeren
  • Geen hinder van corrosiewater, dankzij gebruik van geanodiseerd aluminium
  • Probleemloze combinatie met koperen en zinken standleidingen mogelijk door geanodiseerd aluminium
  • Dankzij flens zelfdragend en stevig te verankeren
  • Flinke tijdsbesparing bij installatie
  • 10 jaar garantie
  • 100% brandveilig volgens NEN 6050
  • Onbeperkte levensduur tijdwinst en een groter verdienmodel

 

Waarom juist Ecoflox?

 

Ontwikkeld door vakmensen, extreem veel getest, gepatenteerd en gecertificeerd door toonaangevende instanties. Dit is de combinatie voor een hoogstaand product. Niet voor niets werken dakdekkers en installateurs graag met het duurzame Ecoflox afvoersysteem. Installatie gaat heel gemakkelijk op ieder dak of in iedere goot. Kies je voor snelheid, gemak en kwaliteit? Dan kies je voor een Ecoflox afvoersysteem.

 

Montage is kinderspel

 

Gemak tijdens het installeren waardoor je veel tijd wint. De flens die aan de Ecoflox gemonteerd zit kan met vier schroeven aan het dak bevestigd worden. Met de föhn zorg je voor een waterdichte verbinding met de bestaande dakbedekking. De Ecoflox kan op verschillende manier gebruikt worden. Zo kun je hem gebruiken als onderafvoer voor platte daken en goten. Daarnaast kan hij ook als zijafvoer worden geïnstalleerd. Multifunctioneel dus! Snelle installatie en duurzame kwaliteit zorgen voor meer rendement op ieder vlak.

 

Verantwoordelijk omgaan met het milieu

 

Lood is niet goed voor het milieu en dat weten we. Daarom heeft Ecoflox ervoor gekozen om absoluut zonder lood een hoogwaardig producten te fabriceren. Hierdoor dragen we bij aan een beter milieu. Waar het in de dakdekkersbranche nog heel normaal is om lood te gebruiken, kiest Ecoflox daar bewust niet voor. Er is gekozen voor een alternatieve wijze van montage. Dat maakt dat de Ecoflox geheel zonder lood geïnstalleerd kan worden. Tevens heb je als voordeel dat door het gebruik van geanodiseerd aluminium er geen corrosiewater ontstaat. Dit heeft tal van milieuvriendelijke voordelen. Een ander belangrijk voordeel is dat door het gebruik van geanodiseerd aluminium de Ecoflox heel goed te verwerken is in combinatie met zinken en koperen standleidingen. Je hebt geen last van versnelde veroudering door corrosievorming, op welke metaalcombinatie dan ook. Tevens zorgt de gepatenteerde klemwijze ervoor dat lekkage absoluut niet mogelijk is. Dit komt doordat de duurzame dakfolie en aluminium onlosmakelijk verbonden worden. Alle voordelen zorgen er gezamenlijk voor dat de Ecoflox een innovatie en onmisbare schakel is bij iedere bouw.

Meer informatie
Verkoophoeveelheid1
Diameter (mm)75
Manchet Diameter310
Buislengte (mm)290
FlensMet
MateriaalGeanodiseerd aluminium
DakbedekkingResitrix EPDM
Aantal in doos12
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan