Gratis verzending Bezorging in Nederland en België Advies van de professional A-merk dakmaterialen

Alkorplan PVC F 1.05x25 1.2mm

Alkorplan PVC F 1.05x25 1.2mm

IKO gum 470K24 Grijs 1.0 x 5.0 mtr.

IKO gum 470K24 Grijs 1.0 x 5.0 mtr.

Alkorplan PVC F 1.60x20 1.2mm

RENOLIT ALKORPLAN F 20,00m x 1,60m x 1,2mm

De Alkorplan PVC-F dakbaan is een kwalitatief hoogstand product en ook nog eens erg duurzaam. De dakbaan heeft een polyester wapening voor het afdichten van platte en hellende daken. De afdichting gebeurt voor middel van mechanische bevestiging. Dit zorgt voor een betere afdichting, waardoor lekkage geen kans krijgt. Deze dakbaan is te gebruiken op iedere ondergrond in zowel de nieuwbouw als renovatie. Dit product heeft de hoogste zonlicht reflectie die verkrijgbaar is (97% CIGS) en is daardoor perfect geschikt onder zonnepanelen.

Normale prijs € 8,54 / m² Speciale prijs € 7,41 / m² Prijs per m², afnamegrootte 32 m² per rol
Niet op voorraad
SKU
821002
  • Koop 5 rollen voor € 7,17 / m² en bespaar 16%
  • Koop 10 rollen voor € 6,56 / m² en bespaar 23.15%

Alkorplan PVC

De Alkorplan PVC-P is een dakbaan van goede kwaliteit met duurzame eigenschappen. De thermoplastische kunststof dakbaan is op basis van PVC-P, gewapend met polyesterweefsel. Daardoor is de baan extreem sterk en goed bestand tegen de weersinvloeden. Dit product wordt al 45 jaar wereldwijd toegepast voor het afdichten van hellende zichtdagen als industriële platte daken. De dakbaan kan gebruikt worden in de nieuwbouw, maar ook zeker bij renovatieprojecten.

De reden dat de RENOLIT ALKORPLAN dakbanen zo succesvol zijn, is de combinatie van een echt kwaliteitsproduct met duurzame eigenschappen. Daarnaast wordt er hoogstaand technische ondersteuning geboden en is er jarenlange ervaring in kunststof dakbedekking.

Belangrijkste voordelen van RENOLIT ALKORPLAN:

  • Thermoplastische soepele kunststofbaan
  • Gewapend met polyesterweefsel
  • Mechanische overlap bevestiging
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Voor zowel platte als hellende daken
  • Voor zowel nieuwbouw als renovatie
  • Hoogstaande technische ondersteuning

Voordelen van mechanische bevestiging

Als je werkt op lichtgewicht, metalen dakconstructies dan is mechanische bevestiging een groot voordeel. Voorbeelden hiervan zijn groten industriële gebouwen, magazijnen, logistieke centra etc. Maar ook bij andere situaties zoals betonnen constructies of houten dakconstructies is mechanische bevestiging wenselijk.

De truc is dat het dakmembraan langs de randen aan de ondergrond worden bevestigd door middel van drukplaten en schroeven. Je kunt elk risico van windopheffing voorkomen door gebruik te maken van windbelastingberekeningen. Hierdoor krijg je een exact en nauwkeurig beeld van wat je nodig hebt voor het beste resultaat. Het RENOLIT ALKORPLAN F membraan voor mechanische bevestiging heeft een geweven polyester versterking, zodat het membraan nog beter bestand is.

Het membraan wordt bij de overlapping gelast d.m.v. hete lucht. Het voordeel is dat de lasverbindingen net zo sterk zijn als het dakmembraan zelf. Daarnaast zorgt dit voor een strakke afwerking, zonder risico op open vuur. De overlapping is snel en gemakkelijk aan te brengen, ongeacht het weer. Het systeem is altijd waterdicht en zeer duurzaam.

Meer informatie
Verkoophoeveelheid32
Eenheid
VerpakkingRol
DakbedekkingPVC
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan